Când folosiți serviciile noastre, ne încredințați informațiile dvs. Înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să le protejăm și să vă oferim putere de decizie în privința acestora.

Scopul acestei Politici de Confidențialitate este să vă explice ce informații colectăm, de ce le colectăm și cum puteți să le actualizați, gestionați, exportați și ștergeți.

Creăm o gamă de servicii care ajută toti utilizatorii Atlas Imperium Imobiliare să exploreze proprietati și să interacționeze diversi useri în moduri noi. Serviciile noastre includ:

 • Aplicații, site-uri și dispozitive www.autotroc.ro
 • Marketing auto.
 • Servicii de publicitate
 • Produse care sunt integrate în aplicații și site-uri terțe, cum ar fi anunțurile și hărțile Google Maps .

Puteți folosi serviciile noastre în diverse moduri pentru a vă gestiona confidențialitatea. De exemplu, puteți crea un cont de utilizator AutoTroc dacă doriți să creați și să gestionați conținut, cum ar fi e-mailurile și fotografiile sau să vedeți mai multe rezultate in stiri, promotii si produse noi. Puteți folosi serviciciile de cautare si vizualizare ale ofertelor AutoTroc.ro chiar dacă v-ați deconectat sau fără să creați un cont.

Pentru a explica lucrurile cât mai clar dacă aveți întrebări despre această Politică de Confidențialitate, contactați-ne.

 

Dorim să înțelegeți ce tipuri de informații colectam pe măsură ce folosiți serviciile noastre

 

Colectăm informații pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor noștri: de la informații de bază, cum ar fi limba pe care o vorbiți, la lucruri mai complexe, de exemplu, care sunt anunturile care le cosiderati importante, sau comentariile lasate.

Când nu sunteți conectați la www.autotroc.ro, stocăm informațiile pe care le colectăm folosind identificatori unici asociați cu browserul, aplicația sau dispozitivul pe care îl folosiți. Astfel, putem face lucruri precum menținerea preferințelor dvs. de limbă în cadrul sesiunilor de navigare.

Când sunteți conectați, colectăm și informațiile pe care le stocăm în Contul dvs. și pe care le tratăm ca informatii cu caracter personal.

 

Anunturile si datele pe care le creați

Când creați un cont pe www.autotroc.ro , ne oferiți informatii cu caracter personal, inclusiv numele și parola dvs. Pentru a crea un anunt va trebui să adăugați și un numar de telefon si sau informatii de plata online în cont. Chiar dacă nu sunteți inregistrat, puteți alege să ne oferiți informații, cum ar fi adresa de e-mail, pentru a primi actualizări despre serviciile noastre.

De asemenea, colectăm conținutul pe care îl creați, încărcați sau primiți de la alte persoane când folosiți serviciile noastre. Sunt incluse elemente precum e-mailurile pe care le scrieți și primiți, fotografiile și videoclipurile pe care le salvați, documentele,etc.

Activitatea dvs.

Colectăm informații despre activitatea dvs. în cadrul serviciilor noastre, pe care le folosim pentru lucruri precum recomandarea unei anunt auto care v-ar putea interesa. Informațiile despre activitate pe care le colectăm pot include:

 • Termenii pe care îi căutați;
 • Paginile pe care le vizionați;
 • Vizualizări și interacțiuni cu conținut și anunțuri;
 • Activitatea de achiziție;
 • Persoane cu care comunicați sau cărora le distribuiți conținut;
 • Activitatea pe site-uri și în aplicații terțe care folosesc serviciile noastre;
 • Colectăm informații despre aplicațiile, browserele și dispozitivele pe care le folosiți pentru a accesa serviciile noastre, fapt care ne ajută să oferim funcții cum ar fi actualizările automate ale produselor și listari corecte

Folosim datele pentru a crea servicii mai bune

Utilizăm informațiile pe care le colectăm din toate serviciile noastre în următoarele scopuri:

 • Furnizari de servicii online
 • Crearea unei piete auto
 • Servicii de marketing si dezvoltare
 • Optimizare servere si scripturi
 • Menținerea și îmbunătățirea serviciilor noastre
 • Dezvoltarea unor servicii noi
 • Oferirea unor servicii personalizate, inclusiv conținut și anunțuri

Măsurarea performanței

Folosim date pentru analiză și cuantificare pentru a înțelege modul în care sunt folosite serviciile noastre. De exemplu, analizăm datele despre vizitele pe care le faceți pe site-urile noastre ca să facem lucruri cum ar fi optimizarea designului de produs. Folosim și datele despre anunțurile cu care interacționați, pentru a ajuta agenții de publicitate să înțeleagă performanța campaniilor lor publicitare. Utilizăm diverse instrumente pentru a face acest lucru, inclusiv Google sau alte companii terte.

Auto Troc poate corela informatii despre activitatea dvs. pe acest site folosind serviciile noastre publicitare.

AtlasMedia

www.atlasmedia.ro

www.atlasimperium.ro

www.autotroc.ro

www.troc.ro

PENTRU MAI MULTE DETALII CITIŢI SI ACORDUL GDPR

Copyright © 2021.Toate drepturile rezervate AutoTroc.ro